‘RTV Holland luisteren tijdens lezen artikelen’

SLIEDRECHT – “Het bestuur van dé Nederlandse internetomroep RTV Holland is blij met de luisterbanner rechts bovenaan op Sliedrecht24. Met Sliedrecht als standplaats kan je je toch niets mooiers wensen. Radio luisteren als je de website leest”, zegt Peter Donk, voorzitter van de Stichting RTV Holland. De omroep is net als Sliedrecht24 24 uur en 7 dagen in de week te beluisteren. 

RTV Holland startte half november vorig jaar. De omroep werkt met professionele vrijwilligers van wie een aantal uit Sliedrecht komen.

Interactief
Sliedrecht24 wil graag meer zijn dan een lokale website. “Binnen het lokale nieuws en sportnieuws dat we zullen melden, zoeken we naar interactieve mogelijkheden. Daarvoor praten we ook met externe partners. Het luisteren naar de radio is ook zoiets. We zoeken dat dichtbij. RTV Holland zendt uit vanuit Sliedrecht”, zegt Brenda Donk. Ze is programmamaker bij RTV Holland. Daar presenteert ze van maandag t/m vrijdag het lunchprogramma ‘Wie eet er mee?’ (op twitter @van12tot1). Brenda werkte jaren bij de AVRO-televisie.

Vrijwilligerswerk
Haar partner (en RTV Holland-voorzitter) Peter Donk werkt als journalist in Hilversum en werkt ook voor Sliedrecht24. “De verwevenheid van activiteiten zorgen ervoor dat we elkaar versterken. We zijn samen zo nauw bij alles betrokken en willen daar ook open over zijn. Vandaar even dit artikel. Het is mooi om voor Sliedrecht24 als onafhankelijk lokaal nieuwsmedium artikelen te kunnen schrijven. Over vrijwilligerswerk gesproken”, lacht Peter. 

Opvolger
Sliedrecht24 is ontstaan toen Erik de Bruin aangaf te gaan stoppen met zijn website ‘Sliedrecht Vandaag’. Peter: “Met Erik hebben we nauw contact en alles is in goed overleg gegaan. Erik tevreden en wij blij. We gaan ervoor! We maken er wat moois van.” Persberichten kunt u sturen via het contactformulier.

 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld