Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Rockband Fishbank op podium van The Moonshine

SLIEDRECHT – De Vlaardingse rockband Fishbank staat zaterdagavond 14 september 2019 in The Moonshine. De uitgaansgelegenheid verandert vanaf 22.00 uur in een waar rockpaleis. Jij kan er bij zijn op Stationsweg 3. De toegang is zoals altijd gratis.

De rode draad in het geheel is het plezier en de overgave waarmee Fishbank hun repertoire brengt. 

Sinds de oprichting in 2010 speelt de band rockcovers in de breedste zin. Bekende nummers van o.a. Foo Fighters, Queens Of The Stone Age, Triggerfinger en The Black Keys, maar ook minder bekende rockparels, waarbij de liefhebbers aan hun trekken komen. Een heerlijke avond rock zoals rock bedoeld is met voor ieder wat wils en een pure rock attitude!

Tekst gaat verder onder video.
Vast een voorproefje. 

In een combinatie van scheurende gitaren, strakke ritmes en de geweldige stem van frontman Rick komen nummers tot leven en is stilstaan feitelijk geen optie. De lead-guitar en backing-vocals worden ingevuld door Paul, waarbij Dennis op rythm guitar de verbindende factor vormt met de ritmesectie. De basis wordt neergelegd door Ruud op bas en drummer Stan met zijn snaarstrakke drumpartijen en raging riffs.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld