Rioolwerkzaamheden Leeghwaterstraat duren tot eind oktober

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht maakt bekend dat van maandag 17 juni 2024 tot vrijdag 25 oktober 2024 wordt gewerkt aan het riool in de Leeghwaterstraat op bedrijventerrein Nijverwaard. Om ondernemers en anderen  uit het gebied zo goed mogelijk te informeren, vindt er op maandag 3 juni 2024 van 10.30 – 11.30 uur een inloopbijeenkomst plaats op de Gemeentewerf aan Lelystraat 111.

De Leeghwaterstraat. Het riool wordt vernieuwd, omdat de huidige infrastructuur verouderd is. Ook wordt het gemaal vervangen. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer De Kuiper Infrabouw, in opdracht van de gemeente Sliedrecht. De klus vindt plaats ter hoogte van de kruising Leeghwaterstraat en Beijerinckstraat. De winkels in dit gebied blijven wel bereikbaar. Voor autoverkeer wordt een omleiding ingesteld, waar fietsers via stelconplaten over het werkvak kunnen rijden.

Vakantieperiode
Mogelijk begint De Kuiper Infrabouw al in de week vóór 17 juni met de voorbereidingswerkzaamheden, zoals het inrichten van het depot en het plaatsen van de bouwhekken. Tijdens de bouwvak, van maandag 29 juli tot en met vrijdag 16 augustus 2024, liggen de werkzaamheden tijdelijk stil. Maandag 19 augustus 2024 wordt het werk weer hervat.

5 gedachten over “Rioolwerkzaamheden Leeghwaterstraat duren tot eind oktober”

  1. Beste redactie,

    die brief werd vrijdagmorgen om 11:30 hier in de ringersstraat pas afgegeven.

    Dat vind ik niet op tijd om je voor te bereiden.

  2. Kan er ook nog wel bij weer een stuk Sliedrecht open en hopen dat e straat beter dicht gelegd wordt dan in andere wijken. En dat de werkzaamheden op tijd worden afgerond want weet de aannemer dat er onder het zand veen zit. Kann de duiker wel vervangen worden, want er ligt veen.

  3. Het had wel fijn geweest dit eerder te melden dan 1 werkdag voor de informatiedag. De meeste agenda’s zitten dan al vol.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld