Fenomeen Orgel Joke surprise act tijdens MuziekFestival ‘Candlelight Outdoor’

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – MuziekSpektakel van Candlelight is niet meer weg te denken in de uitgaanswereld van Sliedrecht. Op Sportpark De Lockhorst – het terrein van v.v. Sliedrecht – aan de Sportlaan is zaterdag 1 juni 2024 weer het traditionele MuziekFestival Outdoor gehouden. Orgel Joke mocht het spits afbijten, waarna het publiek losging met een artiestenline-up om u tegen te zeggen.

Joke Meijer-Wapenaar – beter bekend onder haar artiestennaam Orgel Joke – trekt alle registers van haar keyboard open om de sfeer op gang te brengen. Ze werd bekend in coronatijd, toen ze regelmatig muziekfilmpjes op Instagram plaatste. Sindsdien is ze niet meer weg te denken in de Hollandse muziekscene. Ze heeft zelfs een eigen crew om de apparatuur te vervoeren en te installeren. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.

Voor het festival zijn meer dan duizend kaarten verkocht. Het Sportpark was weer omgebouwd tot een groot festivalterrein met vier stages, waarvan drie overdekt. Een hoofdpodium voor artiesten met lekkere meezingers, een grote roze Tempeloeris voor Dance en een Polderpoptent voor Rock. Techno was ook aanwezig, er viel voor iedereen wat te kiezen of gewoon op en neer natuurlijk. Naast blondschuimend bier en frisdrank was er ook een compleet foodplein. Artiesten als John West, Billy Dans, Pascal Redeker en verschillende Live DJ’s maakten er weer een feest van.

1 gedachte over “Fenomeen Orgel Joke surprise act tijdens MuziekFestival ‘Candlelight Outdoor’”

  1. Was een super gezellig feest en moet zeker bewaard worden voor de toekomst

Plaats een reactie

*=Verplicht veld