Rijkswaterstaat zegt dat water op Tiendweg van snelweg A15 komt

SLIEDRECHT – Rijkswaterstaat heeft onderzocht waardoor er flinke plassen op de Tiendweg staan, die langs de A15 loopt. Dinsdagmiddag 10 augustus 2021 berichten zij aan online krant Sliedrecht24 dat het water komt door werkzaamheden aan de snelweg waar het wordt weggepompt. Deze werkzaamheden worden spoedig afgerond, waarna de overlast volgens hen voorbij is.

Dit is ter hoogte van de Prickwaert, in Sliedrecht-West. Rijkswaterstaat beloofde vorige week om te onderzoeken of het water van de A15 komt. Dat blijkt zo te zijn. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Rijkwaterstaat beloofde woensdag 3 augustus 2021 te onderzoeken of het water van de A15 komt en via de berm onder het geluidsscherm door naar het iets lager gelegen fiets- en voetpad parallel aan de snelweg sijpelt. Dat blijkt dus te kloppen. Veel mensen hebben hinder ondervonden van het vieze, bruine water. 

1 gedachte over “Rijkswaterstaat zegt dat water op Tiendweg van snelweg A15 komt”

  1. Gelukkig zijn er de laatste dagen geen plassen water meer, dus neem aan dat ze het opgelost hebben ? En trouwens deze foto laat ook goed zien hoeveel mensen niet op een scooter hoorden te rijden.

    Had het ook meegemaakt als ik niet stopte op mijn fiets dat een aankomende scooter met redelijke hoge snelheid gewoon door wou rijden en geen snelheid wou verminderen. Voor diegene die dit doen het is asociaal gedrag om andere mensen te besmeuren met dit vieze water omdat je het vertikt om je snelheid te verminderen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld