Rien Mudde (77) overleden

SLIEDRECHT – Jan Marinus Mudde (Rien) is vrijdag 4 februari 2022 overleden. Mudde was in Sliedrecht onder meer voorzitter van de Stichting Sliedrecht & Cultuur en is eind september 2016 koninklijk onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Mudde was ernstig ziek. Hij is 77 jaar geworden. 

Rien Mudde, geboren in Lekkerkerk op 22 juli 1944, was onder meer bekend van het Korenfestival aan de Merwede, een activiteit van de Stichting Sliedrecht & Cultuur. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Mudde was gedurende zijn leven een verenigingsmens. Hij was voorzitter van COV Soli Deo Gloria, organisator van o.a. orgelconcerten en koortuitvoeringen, betrokken bij de oprichting van het CDA afd. Sliedrecht en tevens bestuurslid/secretaris, actief lid van de Gereformeerde Kerk Sliedrecht én organisator van diverse activiteiten. 

Condoleance en uitvaart
Gelegenheid tot condoleren is er woensdag 9 februari 2022 van 19.30 – 20.30 uur in gebouw De Voorhof aan Middeldiepstraat 6. De uitvaart is aansluitend aan de dankdienst voor zijn leven – beide in besloten kring – op donderdag 10 februari 2022 om 10.30 uur. De dienst is hier online te volgen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld