Reünie Waerthove 40 jaar; oproep aan oud-medewerkers

SLIEDRECHT – Oven enkele maanden viert Rivas woonlocatie verpleeghuis Waerthove aan Kerkbuurt 200 het 40-jarig bestaan. Om deze reden wordt er een feestweek gehouden in de week van 10 t/m 14 juni 2024. Tijdens deze week wordt ook een reünie georganiseerd voor (oud-)medewerkers, dit samen met een personeelsfeest. Om deze reden worden oud-medewerkers gezocht. 

De reünie van Waerthove wordt gezien als het perfecte moment om bij te praten met collega’s van vroeger en nu. (Archieffoto Rivas Zorggroep)

De reünie is vrijdag 14 juni 2024 van 17.00 – 22.00 uur in Waerthove. De invulling van de avond zal groots worden uitgepakt worden. De organisatie wil alles voor een verrassing houden.

Oproep
Ben jij een oud- medewerker van woonlocatie Waerthove en wil je graag bij deze reünie zijn? Meld je uiterlijk dinsdag 16 april 2024 aan via het e-mailadres: waerthove40@rivas.nl Vermeld daarbij je naam en de periode dat je werkzaam was op de locatie. Ken jij oud medewerkers van deze woonlocatie? Laat hen weten dat deze reünie er is! Of deel dit artikel, zodat zo veel mogelijk oud-medewerkers worden bereikt. 

5 gedachten over “Reünie Waerthove 40 jaar; oproep aan oud-medewerkers”

  1. Wat een leuke gelegenheid om , na bijna 25 jaar ,weer even terug te gaan in een bijzondere tijd.

  2. Wat een leuk, een weerzien van hopelijk veel (oud)collega’s. Heb mij ingeschreven en ga ervan uit, dat velen dat ook doen. Ook ik wens de organisatie veel succes!

  3. Leuk elkaar weer te zien, succes met de organisatie!
    tot dan en hartelijke groet.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld