Restaurant Golden City in augustus weer open voor gasten

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Eigenaar Daisy Fan van Chinees specialiteiten restaurant Golden City aan het Burgemeester Winklerplein 1 is verheugd om te melden dat het restaurantgedeelte met ingang van dinsdag 10 augustus 2021 weer wordt geopend. Sinds eind april 2020 was het restaurant door de coronamaatregelen alleen toegankelijk voor afhalen en konden gasten niet blijven eten.

Na een lange sluitingsperiode vanwege corona en geldende maatregelen gaat het restaurantgedeelte van het bekende Chinese restaurant aan het Burgemeester Winklerplein weer open voor publiek. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Fan geeft aan dat het hele team van Golden City eind juli 2021 is gevaccineerd.

Reserveren
Vooraf een bestelling doen of plaats vastleggen, is niet verplicht, maar om zeker te zijn van een tafel wordt dit – om teleurstelling te voorkomen – wel aangeraden. Reserveren kan op drie manieren. Hier online, telefonisch via (0184) 42 06 63 en aan de balie. Afhalen blijft uiteraard mogelijk. In de afhaalruimte is anderhalve meter niet altijd haalbaar, daarom wordt geadviseerd om vooraf online of telefonisch te bestellen. Na bestelling aan de balie kan ook buiten even worden gewacht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld