Japans restaurant Oishi Fusion

Removas asbest- en chroom6 sanering, het adres met kennis en kunde dichtbij

SLIEDRECHT – Voor het verwijderen en afvoeren van asbest, hoef je als Sliedrechter of Sliedrechts bedrijf niet ver van huis. Je kan aankloppen bij Removas asbestsanering aan Kubus 100, een zusterbedrijf van Aannemersbedrijf J. de Jager Sliedrecht B.V. Een onderneming met kennis en ervaring! Centraal staan bij Removas asbestsanering naast veiligheid, ook kostenefficiency en de wijze van saneren.

Door in 1993 asbest te verbieden is de hoeveelheid asbestvezels in de leefomgeving aanzienlijk gedaald. Mede dankzij een goede aanpak van de verwijdering er van. Removas asbestsanering heeft voor verschillende sectoren een eigen aanpak ontwikkeld. Waarbij een persoonlijke benadering m.b.t. de informatie vanzelfsprekend is. (Foto Removas asbestsanering)

Removas asbestsanering heeft ruim dertig jaar ervaring in het verwijderen. Zij kijken altijd naar de meest efficiënte aanpak. Iedere sanering is uniek en we zoeken altijd naar een mogelijke afwijking van de standaard voorgeschreven saneringsmethode. Dat maakt het saneren eenvoudiger en veiliger, zegt directeur Ad van der Plas. Dit doet Removas asbestsanering alleen in samenwerking met gevestigde adviesbureaus, arbeidshygiënisten en laboratoria. Zij stellen daarbij vooraf de controlerende instanties volledig op de hoogte. Het asbestsaneringsbedrijf werkt voor woningcorporaties, kantoor- en overheidsgebouwen en zorginstellingen. Maar ook voor retail, de (maritieme) industrie en voor particulieren. 

Proeven
Chroom6 wordt in de volksmond het ‘nieuwe asbest’ genoemd. Ook dat verwijdert Removas B.V. Van der Plas: “Het deskundig en veilig verwijderen van Chroom-6 houdende verflagen houdt ook Removas bezig. De behoefte aan een duidelijke, praktische maar efficiënte aanpak is enorm, maar veel is nog niet duidelijk.” Verschillende partijen begeven zich al weer een tijdje op deze markt. Meerdere technieken passeren de revue, vooral de aanpak van grote objecten zijn de bekendste”. Van der Plas: “De experts van Removas houden zich op dit moment achter de schermen bezig met een techniek die nog niet beproefd en toegepast is. Op dit moment worden in Duitsland proeven gedaan met het snel en vooral veilig verwijderen van deze verflaag. Als het lukt is er een doorbraak op dit gebied!” Juist ook kleinschalige projecten hebben behoefte aan een efficiënte aanpak. 

Informatie
Kijk hier op de vernieuwde website. Voor het inzetten van Removas B.V. of het krijgen van meer informatie mag je contact opnemen met tel. 0184 – 412280 of stuur een e-mail naar: info@removas.nl 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld