Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Juryleden ‘Dag van de Ondernemer’ bekend ‘Sliedrechtse bedrijf van het jaar’

SLIEDRECHT – De juryleden zijn bekend voor de eerste keer ‘Dag van de Ondernemer’, die vrijdag 15 november 2019 wordt georganiseerd. De verkiezing van het ‘Sliedrechtse bedrijf van het jaar’ telt vier categorieën.

In de jury zitten: Daniël Wortel (innovation manager ROC Da Vinci en de DZHF), Astrid Ponsioen (ondernemersadviseur voor de Kamer van Koophandel), Peter Donk (journalist-eindredacteur Sliedrecht24), Hilbert de Jong (secretaris MKB-katalysatorfonds Drechtsteden en beleidsmedewerker economie gemeente Sliedrecht), Rozanne Boer (bestuurssecretaresse gemeente Sliedrecht) en Piet Vat (wethouder Economie gemeente Sliedrecht). 

Prijzen
De categorieën voor ‘Sliedrechts bedrijf van het jaar’ zijn: starter van het jaar, innovatief bedrijf van het jaar, duurzaam bedrijf van het jaar en mvo-bedrijf van het jaar. Een locatie waar het event plaatsvindt, is nog niet bekendgemaakt.

Aanmelden
Elke ondernemer kan zich inschrijven om kans te maken en anderen mogen bedrijven nomineren. Aanmeldingen moeten met motivatie vóór donderdag 1 november 2019 per e-mail naar: e.smit@sliedrecht.nl 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld