Reconstructie Sportlaan / N482 / Stationsplein duurt nog enkele maanden

SLIEDRECHT – Langzaam verandert de Sportlaan. Drukke werkzaamheden nabij het kruispunt met de provinciale weg N482 en aan de kruising Stationplein / Stationspark. En niet te vergeten het omleggen van het fietspad / voetpad. Maandag 22 oktober 2018 begint Fase 3 van de herinrichting.

De situatie donderdag 18 oktober 2018 vroeg in de ochtend op het kruispunt Sportlaan / N482. Verwacht wordt dat rond half december het werk klaar is. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Voor wie gebruik maakt de route Sportlaan / N462 veroorzaken de werkzaamheden de komende weken overlast, maar uiteindelijk moet de situatie een verbetering opleveren. Fase 1 is afgerond. Nu wordt gewerkt aan Fase 2, bij de inrit van het Stationspark. Je kunt hier nog steeds gebruik blijven maken van de tijdelijke inrit tegenover het P+R, 50 meter ten oosten van de normale inrit.

Fase 3
De werkzaamheden van fase 3 vinden plaats op de N482. “Wij gaan hier aan de oostkant een nieuw tweebaanse fietspad maken. Je hoeft geen omleiding te volgen, want op de N482 blijft er doorgang voor zowel het fiets- als autoverkeer. Echter kan er alleen gebruik gemaakt worden van één rijbaan voor het autoverkeer. Het verkeer van beide richtingen wordt om en om langs de N482 geleid, indien nodig door verkeersregelaars”, zegt woordvoeder Zhen Zhen Zheng van KWS Infra. Samengevat er komt een nieuwe fietsroute aan de Oostkant van de N482 en wordt het asfalt aangebracht voor het nieuwe fietspad, zodat deze na de herfstvakantie helemaal gereed is. Het werk in Fase 3 gaat één week duren. 

Tekst gaat verder onder tweet.

Voor vragen en app
Wie vragen of opmerkingen heeft, kan elke woensdag tussen 09.00 – 13.00 uur binnen lopen in de Perronkamer in de Heeren van Slydregt, Stationsplein 8. De omgevingsmanager kan op afspraak ook bij bijvoorbeeld een ondernemer langskomen. Buiten kantooruren kan voor calamiteiten worden gebeld met tel. 06 – 50226113. Meer informatie over de herinrichting van het Stationsplein-Sportlaan-N482 is te krijgen via de KWS app en op online.

1 gedachte over “Reconstructie Sportlaan / N482 / Stationsplein duurt nog enkele maanden”

  1. Vind het knap dat het afgerond genoemd wordt als je geen eens wegbelijning hebt aangebracht. Om maar even te zwijgen over de erbarmelijke overgang tussen het nieuwe en oude wegdek t.h.v. de uitrit bij de voetbalveldenparkeerplaats.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld