N.L.K.V. Halloween Show met honderden katten in sporthal De Lockhorst

SLIEDRECHT – Wie allergisch is voor katten moet zondag 28 oktober 2018 dit evenement mijden. Maar de liefhebber komt behoorlijk aan zijn of haar trekken. Voor de Nederlandse Langhaarkatten Vereniging (N.L.K.V.) Halloween Show (thema) worden tussen 10.00 – 17.00 uur zo’n 450 katten verwacht in sporthal De Lockhorst, Sportlaan 1. Voor de 78e keer wordt er een internationale kattenshow gehouden. 

De katten zijn van verschillende rassen. Zowel langhaar, halflanghaar en korthaar zijn aanwezig. Ook naaktkatten (bekend als Sphynxen) en de huiskat komen naar de show.

De hele dag zijn er keuringen en prijsuitreikingen

Informatiestands
Specials met eigen BIS serie zullen zijn Maine Coon, Siberische Kat / Neva Masquerade, Brits Korthaar / Brits Langhaar en normale series Langhaar, Halflanghaar en Korthaar BIS. Gestreden wordt om de mooiste en beste kat. Verder zijn er stand met kattenbenodigdheden en kan je er advies inwinnen over het verzorgen van de viervoeters. De N.L.K.V. is er ook met een informatiestand. Bezoekers kunnen meedoen met een tombola. Met het lootje heb je altijd prijs. 

Entreekosten
Wie naar binnen wilt, moet betalen. Volwassen € 4,–, Kinderen en 65+ € 3,–, Familiekaart (twee volwassenen en twee kinderen) € 10,–. 

1 gedachte over “N.L.K.V. Halloween Show met honderden katten in sporthal De Lockhorst”

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld