Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Rebelyells tattoos en GreenFairy piercings ‘officieel’ heropend

SLIEDRECHT – De nieuwe locatie van de ondernemingen Rebelyells tattoos van Saskia Remeijsen-van Mourik en GreenFairy piercings van Illy Jansen aan Kerkbuurt 117 is zaterdag 7 september 2019 ‘officieel’ heropend. De zaken verhuisden onlangs van locatie op de Kerkbuurt.

Je kunt vanaf nu voor tattoos en piercings dus terecht in het voormalige pand van kapsalon Theties. Hier laat Morgana (rechts) een tattoo plaatsen door Saskia Remeijsen-van Mourik. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Wie zaterdag binnenstapte, kreeg een traktatie en vanwege de heropening waren er speciale acties. Er is een ruim assortiment aan allerlei (piercing)sieraden, shirt en andere leuke items kunt bekijken en kopen.

Tekst gaat onder tweet verder.

Links van de balie bij binnenkomst is de werkruimte waarin de piercings en tatoeages worden gezet. Dat gebeurde ook zaterdagmorgen. De piercings worden gezet door Illy van Greenfairy Collective en iets verder door naar achteren kun je bij Saskia van Rebelyells terecht voor tatoeages. Je kan op afspraak terecht maar binnenlopen is zeker geen probleem.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld