Real Krav Maga begint in september met lessen voor kleuters

SLIEDRECHT – Bij voldoende belangstelling begint Real Krav Maga in september 2021 met het geven van Ukkie Krav Maga lessen. Ukkie Krav Maga is een les waar kleuters op een speelse manier leren voor zichzelf op te komen en hoe zij moeten reageren op bepaalde vervelende situaties. 

De kleine kinderen leren net als de volwassen onder andere bepaalde zelfverdedigingstechnieken, zelfvertrouwen uit te stralen én respect voor zichzelf en anderen te hebben. Alles op een speelse manier. (Foto Real Krav Maga)

“In de les besteden wij ook veel aandacht aan de motorische ontwikkeling van het kind en leren zij samen spelen. Dit gebeurt in een veilige omgeving met ervaren instructeurs”, zegt Ramon van de Griend van Real Krav Maga. De lessen zijn op woensdagmiddagen van 15.00 – 16.00 uur in de sporthal t’ Crayenest aan de Prickwaert. De hal is achter de brede school Anne de Vriesschool en Roald Dahl. 

Open dag
Real Krav Maga houdt woensdag 1 september 2021 een open dag. Deze is van 15.00 – 16.00 uur. Opgeven van je kind daarvoor kan per e-mail: [email protected] 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld