Rappende Reporter brengt debuutsingle uit ‘Ik Beloof Jou’

SLIEDRECHT – De Sliedrechtse artiest Rappende Reporter heeft zijn debuutsingle ‘Ik Beloof Jou’ gelanceerd. Het liedje is vanaf nu te beluisteren op Spotify.  Jelle den Toom (27) – zoals de Rappende Reporter in het echt heet – heeft ‘Ik Beloof Jou’ speciaal voor zijn eigen bruiloft (dat was 17 september 2020 – red.) geschreven.

‘Ik Beloof Jou’ van Rappende Reporter is vanaf nu te beluisteren op Spotify en andere streamingdiensten. Later volgt ook nog een videoclip.​

Den Toom: ‘Ik ben er blij mee en trots op dat ik het nu met iedereen kan delen’

“Het is mijn muzikale gelofte aan mijn kersverse vrouw Lisa. Een select gezelschap heeft het liedje al op onze bruiloft kunnen horen”, legt hij uit. In het lied beschrijft Den Toom de twijfels en onzekerheden én de wensen en dromen die hij heeft over het huwelijk.

Emoties
Journalist ​Jelle den Toom (27) uit Sliedrecht schreef eind 2008 voor het eerst een rapliedje, omdat hij zijn liefdesverdriet van zich af wilde schrijven. Sindsdien kan hij zijn emoties kwijt in zijn muziek. Hij werkt als onlineredacteur op de redactie van AD De Dordtenaar en AD Rivierenland. Den Toom gebruikt Rappende Reporter sinds 2017 als artiestennaam, maar bracht nog geen muziek uit.​ 

Tekst gaat verder onder tweet.

Samen muziek maken
Als Rappende Reporter maakte Den Toom in het verleden ook journalistiek in de vorm van rapmuziek. “Dat concept staat nu alweer sinds mei van 2018 in de ijskast, maar ik sluit niet uit dat ik ook daar weer mee ga experimenteren”, laat hij weten.  De muziek van ‘Ik Beloof Jou’ is geproduceerd en afgemixt door Romeo Boganen (24) uit Sliedrecht, met wie Den Toom al meer dan tien jaar muziek maakt. Den Toom: “Romeo en ik zijn ooit jaren geleden op een zolderkamertje begonnen met een laptopje, een kladblokje en een microfoon. Dat ik nu in samenwerking met hem mijn debuutsingle uit kan brengen, vind ik heel bijzonder.”​

Plaats een reactie

*=Verplicht veld