Radioprogramma’s RTV Holland terug te luisteren

SLIEDRECHT – Dé Nederlandse internetomroep RTV Holland heeft sinds woensdag 21 oktober 2015 een groot deel van de gemaakte programma’s op hun website staan. Dat betekent dat deze programma’s zijn terug te luisteren.

Dé Nederlandse internetomroep RTV Holland zendt 7 dagen in de week 24 uur per dag muziek en informatie uit. (Foto RTV Holland)

De omroep huurt bij Google Drive 100GB ruimte om de programma’s in de etalage te zetten. Op de website van de omroep zijn deze terug te vinden op de pagina Archief

Service
Programma-afleveringen als ‘Verhalen van Holland’, ‘GospelMagazine, ‘Van Hollandse Bodem’, ‘Holland Late Night’ en ‘Post voor Holland’. “Het potcasten van de radioprogramma’s zien wij als RTV Holland als een service aan de luisteraar. Elke omroep heeft ‘een uitzending gemist’ en die hebben wij ook. We hadden de archiefpagina al sinds het ontstaan van de omroep nu bijna een jaar geleden, maar waren niet tevreden met het opslagsysteem. Programma’s waren na verloop van tijd verdwenen. Dat is nu opgelost”, zegt programmaleider Peter Donk. Ook speciale programma’s, projecten (o.a. ASVZ-red.), de programma’s rond de opening van de studio op 15 november 2014 en kerst- en jaarwisselingprogrogramma’s zijn terug te luisteren. Verder zijn enkele video’s te zien. 

Programmamakers
RTV Holland werkt met ervaren programmamakers op vrijwillige basis. De omroep is gevestigd met de studio in Sliedrecht. Nieuwe programmamakers onder wie presentatoren/samensteller M/V zijn welkom. Voorwaarde is de beschikking over een thuisstudio, voldoende ervaring, een internetverbinding en kennis van zaken wanneer het om een doelgroepprogramma gaat. Hier staan de vrijwilligers-vacatures. Voor meer informatie naar [email protected] en geef aan waarop u reageert. 

RTV Holland werkt samen met de lokale nieuws- en sportwebsite Sliedrecht24 voor wat betreft geluidsfragmenten. Via deze website kunt u rechtsboven op deze pagina bovendien op een luisterlink klikken. Zo kunt u rechtstreeks luisteren naar RTV Holland, terwijl u artikelen leest. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld