Rabobank Merwestroom stoot kantoorgebouw af

SLIEDRECHT / HARDINXVELD-GIESSENDAM – Rabobank Merwestroom krimpt in. De bank heeft de keus gemaakt om de vestiging in Sliedrecht te behouden en het pand aan de Peulenstraat in Hardinxveld-Giessendam af te stoten. Over inkrimping van het personeel spreekt de bank niet op woensdag 23 december 2015. 

Het gebouw van de Rabobank aan het Bonkelaarplein in Sliedrecht. (Foto Sliedrecht24)

Van de 3000 m2 kantoorruimte in Hardinxveld-Giessendam blijft de bank nog 200 m2 gebruiken. Ook de pinautomaten en de servicebalie blijven daar bestaan.

Klantgedrag
Rabobank Merwestroom brengt vanaf januari 2016 het merendeel van haar medewerkers onder in de vestiging in Sliedrecht. Dit gebouw is onlangs gerenoveerd. Het klantgedrag is veranderd. Die kiezen vaker voor online en mobiel bankieren, via computer, telefoon of apps. Minder keren wordt een bankgebouw bezocht.

Ontmoetingsplein
Rabobank Merwestroom nodigt haar klanten uit om in gesprek te gaan over sociale, maatschappelijke en bancaire onderwerpen. De bank creëert daarvoor een ontmoetingsplein in het pand in Sliedrecht. De bankhallen van beide locaties worden in het eerste kwartaal van 2016 aangepast. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld