Rabobank Merwestroom gaat met ‘felicitatieteam’ langs geslaagden

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT / REGIO – Zo’n twintig medewerkers van Rabobank Merwestroom verrasten woensdag 12 juni 2019 aan het eind van de middag geslaagden voor hun eindexamen met een leuke attentie. Dat gebeurde in Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Molenlanden. Het werkgebied van de bank.

Het ‘felicitatieteam’ van Rabobank Merwestroom is startklaar om op ‘vlaggen- en schooltassenjacht’ te gaan. Ze vertrokken vanaf het Bonkelaarplein. In duo’s zoeken ze in alle straten naar jongeren die hun middelbare schoolperiode met een diploma hebben afgerond. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)
Wie geslaagd is en 16 t/m 19 jaar oud is, maakt bovendien kans op mooie prijzen. Aanmelden kan uitsluitend vandaag, woensdag 12 juni 2019.
 
Prijzen
Onder het motto van ‘Geslaagd… én door!’ zijn voor geslaagden ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen. Zij kunnen zich opgeven via de Rabobank-actiepagina. Er zijn drie prijzen ter waarde van € 2.000,– namelijk een jaar lang gratis studeren, een wereldreis of een carrièrecoach. Ook is er kans om voor de inrichting van een studenten-/studeerkamer een cheque van € 500,– te winnen. 

2 gedachten over “Rabobank Merwestroom gaat met ‘felicitatieteam’ langs geslaagden”

  1. Sympathieke actie; gisteren werd onze zoon verblijd met lekkere snoepjes. Gewoon leuk.

  2. Leuke actie, maar ons huis in Boven-Hardinxveld is niet gevonden. Wel jammer voor onze geslaagde zoon..☹

Plaats een reactie

*=Verplicht veld