Oishi Fusion

Raad nam motie Wipkip aan zonder financiële gevolgen te weten

SLIEDRECHT – De financiële gevolgen rond de motie Wipkip, eind september 2020 bij behandeling van de Kadernota 2021 ingediend door het CDA en PRO Sliedrecht én gesteund door de gemeenteraad, zijn nog altijd niet bekend. Dat bericht het College van B & W woensdag 25 november 2020 na vragen van D66 Sliedrecht. De raad nam de motie aan zonder de financiële gevolgen te kennen. 

Hoeveel wipkippen er in het dorp worden neergezet en hoeveel dat de gemeenschap gaat kosten (was kennelijk niet bekend bij CDA en PRO Sliedrecht – red. ) is volgens het college nog niet duidelijk. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Fractievoorzitter René de Munck (D66) vroeg maandag 23 november 2020 aan het college ‘of er inmiddels zicht is op de financiële consequenties van deze motie’. Het college antwoordde daarop: ‘Het college heeft momenteel nog geen zicht op de financiële consequenties’. Waarom het college bijna twee maanden na het aannemen van de motie nog niets daarover kan zeggen, is niet bekend.

2021
De motie moet nog worden uitgevoerd. Plan is volgens wethouder Ton Spek (CDA) van Openbare Ruimte om in 2021 in goed overleg met inwoners het aantal wipkippen en andere speeltoestellen voor jonge kinderen in Sliedrecht uit te breiden en dit te financieren uit het Dorpsfonds.

2 gedachten over “Raad nam motie Wipkip aan zonder financiële gevolgen te weten”

  1. Echt! Doet de gemeente iets zonder dat helemaal doordacht te hebben! Wat een verassing! Nooit gedacht dat in Sliedrecht zoiets zou kunnen gebeuren…

    Beste stuurlui staan aan wal. Ik ben echt een hele goede! 😂

  2. Blijkbaar gebeurt er niks bijzonders in Sliedrecht als de wethouders tijd hebben
    voor dit soort geleuter…..

Plaats een reactie

*=Verplicht veld