Raad bij elkaar voor besluitvormende vergadering

SLIEDRECHT – De gemeenteraad van Sliedrecht komt dinsdag 10 mei 2016 bij elkaar in het raadhuis aan het Dr. Langeveldplein voor een besluitvormende vergadering. Deze is openbaar en begint om 20.30 uur.

Het raadhuis aan het Dr. Langeveldplein. (Foto Sliedrecht24)

Op de agenda staat onder meer de herstemming van de motie van het CDA ‘Beter te vroeg dan te laat’,  een vervolgstemming reglement van orde voor vergaderingen en andere werkzaamheden van de raad gemeente Sliedrecht 2016, herstemming amendement PRO Sliedrecht / PvdA inzake termijn beantwoorden schriftelijke vragen, de stemming voor amendement van het CDA voor wat betreft antwoordgarantie, amendement van de SGP-ChristenUnie spreekrecht burgers en stemming over het (geamendeerde) voorstel benoemen leden Agendacommissie.

Hamer- en debatstukken
Als hamerstuk staan de afvalscheiding hoogbouw in de openbare ruimte en de begroting van de Stichting Openbaar Primair Onderwijs Papendrecht & Sliedrecht 2016. Als debatstukken staan opgevoerd het Uitvoeringsbeleid Speel- en sportruimten en de Zienswijze begroting 2017 Gevudo en kennisname Jaarstukken 2015. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld