Raad bij elkaar voor besluitvormende vergadering

SLIEDRECHT – De gemeenteraad komt dinsdag 20 september 2022 samen voor een besluitvormende vergadering. De bijeenkomst begint om 20.00 uur. Op de agenda staan zes hamerstukken, waaronder één met stemverklaring. Verder de installatie van een tijdelijk raadslid en een debatstuk. 

De vergadering is openbaar en wordt gehouden in de tijdelijke raadzaal in partycentrum De Lockhorst aan Sportlaan 1. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Onder de hamerstukken zit een kredietaanvraag voor reconstructie van de riolering op de Nijverwaard. Gevraagd wordt een investeringskrediet van € 2.750.000,– beschikbaar te stellen ten behoeve van de vervanging van de riolering en het bijbehorende gemaal in een deel van het bedrijventerrein. De zienswijzen gemeenschappelijke regelingen sociaal wordt een debatstuk en is het laatste agendapunt voor de sluiting. 

Tijdelijke installatie
Leonard de Ruijter (SGP-ChristenUnie) wordt geïnstalleerd als tijdelijk raadslid. Hij vervangt tot net voor de kerst Annebeth Schild-de Jong (SGP-ChristenUnie), die met zwangerschapsverlof is. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld