Projectkoor musical Ruth zoekt koorleden

SLIEDRECHT – Het projectkoor van musical Ruth van Gereformeerde Kerk Middeldiepstraat/Oranjestraat onder leiding van Frans Kooijman zoekt enthousiaste koorleden. Er staan vier optredens gepland in april 2024. Aan deelname aan het projectkoor zijn geen kosten verbonden.

Er wordt in het begin op dinsdagavond geoefend in gebouw De Voorhof. Later in het seizoen worden het twee oefenmomenten per week.  De eerste repetitie vindt plaats op dinsdagavond 19 september om 19.30 uur in de Voorhof.

In combinatie
Bladmuziek en de ingezongen oefenbestanden worden digitaal aangeleverd, maar thuisstudie is een pré. De koorrepetitie bestaat uit het gezamenlijk doornemen van de thuis ingestudeerde muziek; soms wordt er ook al in combinatie met de acteurs gerepeteerd. Deelnemers ontvangen dan een bevestigingsmail met informatie over het project. Alle stemsoorten, in het bijzonder mannenstemmen, zijn van harte welkom.

Aanmelden
Wie met het projectkoor voor de musical Ruth mee wil repeteren, voor vier fantastische optredens, ( 11, 12, 13 en 14 april 2024) kan tot zaterdag 1 juli 2023 een mail sturen naar musicalruthgks@gmail.com o.v.v. welke stemsoort je voorkeur heeft. 

2 gedachten over “Projectkoor musical Ruth zoekt koorleden”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld