Fien & Teun stickeractie bij aankopen Albert Heijn Sliedrecht

SLIEDRECHT – Opnieuw is er een fantastische plaatjesactie bij Albert Heijn Sliedrecht aan Burgemeester Winklerplein 24. Verzamel alle stickers van de twee vrolijke boerenkinderen Fien & Teun. Bij elke € 10,– aan boodschappen ontvang je een zakje met vier stickers.

Directeur Suzan Pranger vindt het prachtig dat de exclusieve actie ook ‘iets uit de regio’ is. De populaire figuren Fien & Teun ‘wonen’ op Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Samen ontdekken Fien & Teun al spelenderwijs het Hollandse landleven op hun boerderij, middenin de polder. Daar beleven ze de leukste avonturen met hun dierenvriendjes en leren ze van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel.

Tekst gaat verder onder foto.

Ook dit stickerboek ligt bij Albert Heijn Sliedrecht. In totaal kunnen 189 plaatjes in het boek worden geplakt. Spaar ze allemaal! Wees er snel bij. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

De Fien & Teun stickeractie loopt t/m zaterdag 8 juli 2023. Het is daarna nog niet voorbij, want daarna volgt nog een ruilmarkt voor de stickers en is er voor de allerkleinsten een kleurplatenactie. 

2 gedachten over “Fien & Teun stickeractie bij aankopen Albert Heijn Sliedrecht”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld