Proefles gratis Bijbelcursus ‘Ontmoetingen’

SLIEDRECHT – In verenigingsgebouw ‘De Rank’, Oranjestraat 7 wordt maandag 15 mei 2017 een proefles Bijbelcursus ‘Ontmoetingen’ gegeven. Je kan vrijblijvend meedoen, om te kijken of de cursus iets voor je is. De gehele cursus van 16 lessen is gratis. Een bijbel krijg je cadeau. De proefles begint 19.30 uur. Er is een inloop met koffie / thee vanaf 19.15 uur. De avond duurt tot 21.00 uur.

Afgelopen jaar maakten een groepje enthousiaste cursisten kennis met de Bijbel. Vanwege de positieve ervaringen, komt er een herhaling. (Foto Beth-El kerk Sliedrecht)

“Het lezen van de Bijbel is niet altijd makkelijk” zegt de organisatie. Daarom willen ze mensen met deze cursus helpen om de Bijbel te leren lezen. Het is volgens de organisatie een goede manier om kennis te maken met het christelijk geloof. “Wat is de bedoeling? Tijdens de cursus wordt de Bijbel in vogelvlucht behandeld. De Bijbelcursus bestaat uit vier modules: Ontmoeting met God, Ontmoeting met gelovigen, Ontmoeting met Jezus en Ontmoeting met Gods gemeente.” Er is ook ruimte voor vragen. Meer informatie en aanmelden kan hier online of klik op de advertentie op Sliedrecht24.nl.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld