PRO Sliedrecht: ‘Op verzoek burgemeester tekst verwijderd’

SLIEDRECHT – De tekst op een pand aan de Kerkbuurt, aangebracht in maart 2022 vanwege de gemeenteraadsverkiezingen door de lokale politieke partij PRO Sliedrecht, is verwijderd. Daarop stond ook een regenboogvlag “Op last van de gemeente Sliedrecht hebben wij onze prachtige regenboog weg moeten halen. Jammer hoor…”, schrijft de partij op sociale media. Raadslid Timo Pauw (PRO Sliedrecht) zegt: “Het is op verzoek van onze burgermeester.”

PRO Sliedrecht riep in de grafiti-tekst op om te gaan stemmen op hen. Die tekst en de regenboogvlag is nu weggehaald. (Foto PRO Sliedrecht)

Het pand is eigendom van één van de PRO Sliedrecht leden. De tekst is volgens Pauw niet met tegenzin weggehaald. “Hij was toch tijdelijk!”

5 gedachten over “PRO Sliedrecht: ‘Op verzoek burgemeester tekst verwijderd’”

 1. De regenoog is een teken van Gods trouw, voor een volk dat het elke dag weer verknoeid ,ook wij in Sliedrecht !

 2. Dat een achterhaalde tekst moet verdwijnen is wellicht te begrijpen maar die regenboogvlag had men toch kunnen laten staan, of groter en duidelijker maken? Dat is toch hoop ik niet verboden?
  Ik zou zeggen: laat PRO Sliedrecht staan met een grotere regenboogvlag. Vrolijker dan die lelijke buitenkant nu. Ook goed voor gewenning bij mensen die daar nu nog enige aanstoot aan nemen.

 3. Ze zijn in ieder geval een heel stuk sneller als de gemeente Sliedrecht in een hoop zaken:)

 4. Niet sportief van Pro Sliedrecht om naar de burgemeester te wijzen. Pro Sliedrecht had er zelf ook op kunnen komen, een dag na 16 maart.

 5. Ik had al eerder geschreven dat PRO Sliedrecht dit op moest ruimen op Sliedrecht24 maar dan lees je geen reactie. Wat een laffe partij is pro Sliedrecht toch, rekken en nogmaals rekken en wachten dat de BURGERMEESTER opdracht geeft.
  Het was voor de verkiezingen en die zijn al een tijdje voorbij.

  Eindelijk is het opgeruimd.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld