PRO Festijn viert eerste jubileum met Sliedrechtse gezinnen

SLIEDRECHT – Het PRO Festijn beleeft zaterdag 17 maart 2018 in Monkey Town het eerste jubileum. Voor de vijfde keer wordt ‘de verjaardag’ van de lokale politieke partij PRO Sliedrecht gevierd samen met Sliedrechtse gezinnen voor wie een gezamenlijk uitje niet zo vanzelfsprekend is.

Vermaak in de ballenbak. Dit is een foto van vorig jaar. (Archieffoto PRO Sliedrecht)

Naast gratis entree trakteert de partij op patat, een snack en drinken. PRO Sliedrecht betaalt alle kosten! Deze keer wordt vanwege de vijfde editie extra uitgepakt. Er is onder andere een fotohoek aanwezig en een speciale surprise-act wordt verwacht. 

Geschiedenis
Het begon in 2014 met een avondje zwemmen, omdat de partij destijds 40 jaar bestond. Dat is zo goed bevallen, dat er is besloten om hier een jaarlijkse traditie van te maken. Tijdens de verjaardag in 2015 werd er ook volop gezwommen en in 2016 en 2017 werd het feestje gevierd in Monkey Town, zodat nog meer mensen konden worden uitgenodigd.

Aanmelden
Inschrijven kan tot 1 maart 2018 via de website van PRO Sliedrecht.

3 gedachten over “PRO Festijn viert eerste jubileum met Sliedrechtse gezinnen

  1. Leuk dat ze dit doen! Zij doen dit elk jaar inderdaad en zijn daarnaast regelmatig te zien in het dorp ook als er geen verkiezingen op komst zijn. De enige partij die echt oprecht betrokken is bij Sliedrecht! Maar dat is slechts mijn bescheiden mening.

  2. Interessante opmerking, Arno!
    Ik heb het even nagekeken maar alle edities van dit feestje zijn in maart gehouden.
    Het zal geen toevallig zijn dat deze editie net voor de verkiezingen is, maar het past wel in het rijtje van de vorige.
    Leuk dat PRO Sliedrecht zich inzet voor de mensen die het minder breed hebben.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld