Prestaties Synergos leveren zeventien medailles op

SLIEDRECHT – In sporthal De Lockhorst aan de Sportlaan zijn zaterdag 11 maart 2023 wedstrijden op de dubbelminitrampoline. Deze werden georganiseerd door de KNGU i.s.m. omnisportvereniging Synergos. De springers van de Sliedrechtse vereniging lieten bij deze tweede plaatsingswedstrijden weer mooie en indrukwekkende sprongen zien en behaalden zeventien medailles.

De prestaties waren zaterdag opnieuw groots. (Foto omnisportvereniging Synergos)

In de tweede divisie waren dit bij de pupillen: meisjes Rosalie Meerkerk derde plaats, Jongens Mats Blomsteel derde. Jeugd 1 Meisjes: Willianne van Kempen tweede plaats. Jeugd 2/ Junior meisjes: Noor de Jong 1ste plaats, Wendy van der Zande tweede plaats en Gijsje van der Giessen maakte het Synergos podium compleet door de derde plaats te behalen. Bij de dames behaalde Lois de jager de eerste plaats en Larysa Zabi werd hier derde. In de eerste divisie behaalden bij de meisjes die uitkomen bij de jeugd Joëlla van Rijsbergen de eerste plaats en Alissa Meerkerk de derde plaats. Bij jeugd twee pakte Nosa Usoh de tweede plaats. Bij de junior/senior categorie werden Fiene van der Aa en Nikita de Kock respectievelijk tweede en derde.

Eredivisie
Sinds dit jaar doet Synergos ook mee in de eredivisie. Daar werd Caillin Polack derde bij de jeugd meisjes, Lucas van ’t Ende tweede bij de jeugd/junior jongens. Bij de dames is Danée Verbaan 1ste geworden en Anique Bakker werd tweede. Bij deze wedstrijden konden de eredivisie springers ook punten behalen voor zowel het NK als de kwalificatiewedstrijden voor het WK. Deze punten zullen op een later tijdstip bekend worden gemaakt. De derde en laatste plaatsingswedstrijden is zaterdag 15 april 2023 ook in Sliedrecht, in sporthal De Stoep.