Politie zoekt getuigen na aanrijding voetganger (80)

SLIEDRECHT – Op de Rivierdijk is woensdag 20 december 2017 rond 14.45 uur een 80-jarige man uit Sliedrecht aangereden. Hij brak zijn heup. De Politie Drechtsteden Buiten is op zoek naar getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren. 

Het slachtoffer was na de aanrijdingen moeilijk aanspreekbaar en werd ter plaatse behandeld door het personeel van de ambulance. (Foto Politie Drechtsteden Buiten)

Op de Rivierdijk kwam de man uit de Kringloopwinkel gelopen. Terwijl de man de winkel uit liep, werd hij aangereden door een inparkerende automobilist. De man kwam ter val. Het voertuig reed daarna gelijk weer weg in de richting van de Thorbeckelaan. De politie zoekt de bestuurder van de auto.

Camerabeelden
De politie doet onderzoek en zoekt buurtbewoners die mogelijke camerabeelden hebben langs de route en/of uiteraard de bestuurder. Het zou volgens verschillende getuigen gaan om een kleine, zilver c.q. grijze personenauto.

Oproep
De politie komt graag in contact met getuigen die meer kunnen vertellen over de toedracht van het ongeluk of zich meer kunnen herinneren van de auto die is weggereden. Dat mag via 0900-8844, via Facebook Politie Drechtsteden Buiten of anoniem tel. 0800-7000. 

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld