Japans restaurant Oishi Fusion

Politie tevreden over verloop Baggerfestival 2019

SLIEDRECHT – Op enkele kleine eigenlijk niet noemenswaardige incidenten is het Baggerfestival 2019, donderdag 27 t/m zondag 30 juni 2019, volgens de politie prima verlopen. “Wij kijken in Sliedrecht terug op een enorm gezellig en geslaagd Baggerfestival 2019! Hoogtepunt was natuurlijk het optreden van de Snollebollekes”, schrijft de Politie Drechtsteden Buiten zondag 30 juni 2019 op hun Facebookpagina. 

De politie en ook de organisatie van het Baggerfestival 2019 zijn tevreden over het verloop van het evenement. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat onder video verder.

Geslaagd Baggerfestival Sliedrecht

Wij kijken in Sliedrecht terug op een enorm gezellig en geslaagd Baggerfestival 2019! Hoogtepunt was natuurlijk het optreden van de Snollebollekes 🎉👮🏼#Linksrechts #Snollebollekes #Baggerfestival #Baggerfestival2019 #Sliedrecht Baggerfestival Snollebollekes Politie Rotterdam Gemeente Sliedrecht De Merwestreek

Geplaatst door Politie Drechtsteden-Buiten op Zondag 30 juni 2019

Naast een beveiligingsbedrijf, zichtbare en niet herkenbare politie, was het flexteam Zuid-Holland Zuid aanwezig en bereden politie. Ook operationeel wijkagent-expert Frank Ruitenberg bevestigt dat het bijzonder goed verlopen is. “Zaterdagavond enkel aan het begin twee personen de toegang ontzegd, vanwege wangedrag. De ene in verband met agressie en het vermoeden van gebruik, drank en drugs. De ander in verband met betrokkenheid bij een vechtpartij op vrijdagavond”, aldus Ruitenberg. Die vechtpartij was vrijdagavond nabij de Stationweg / Rembrandtlaan.

‘Groot compliment’
Op Facebook geeft burgemeester Bram van Hemmen (CDA) een ‘groot compliment’ aan het mannenbestuur van Stichting Baggerfestival. “Veel, heel veel werk en verantwoordelijkheid voor het plezier van Sliedrecht. Mannen bedankt en een heel groot compliment. Zonder gedoe hebben we er samen een mooi festival van gemaakt. Dank daarvoor. Op naar 2021”, schrijft Van Hemmen. Over bezoekersaantallen heeft de organisatie van het Baggerfestival 2019 nog niets bekendgemaakt. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld