Japans restaurant Oishi Fusion

Politie houdt mannen aan met hakmes en drugs in auto

SLIEDRECHT – Agenten hebben na een melding van een verdachte situatie zaterdag 8 februari 2020 vier jongemannen uit Rotterdam en Capelle aan den IJssel staande gehouden in Sliedrecht-West. Zij hadden in hun auto onder meer een hakmes en drugs. Dat bericht de politie vrijdag 14 februari 2020 op sociale media, die de mannen na controle en boete-afhandeling liet vertrekken.

De mannen hadden onder meer dit hakmes in hun bezit. (Foto Politie Drechtsteden Buiten) 

De melding was zaterdagavond om 19.00 uur. Volgens de alerte melder zou er al een uur een auto met enkele personen daarin geparkeerd staan. Die personen liepen heen en weer, zaten te blowen en waren aan het wildplassen. Ter plaatse trof de politie de auto aan met daarin het viertal.

Honderden euro’s
Agenten doorzochten op grond van controle op inbrekerswerktuigen de auto. Daarbij werd een hakmes gevonden en in beslag genomen. Bij fouillering van alle personen op grond van de wet wapens en munitie werd er daarna onder andere een gebruikershoeveelheid drugs, een lifehammer en € 1.500,– contant geld gevonden. In de auto was ook alcohol aanwezig.

Meer op kerfstok
De personen hadden verschillende antecedenten op hun naam staan, bleek uit controle in het politiesysteem. Eén van de personen had nog twee (niet onherroepelijke) boetes openstaan. Voor het blowen kregen ze alle vier een rijverbod van 24 uur. Als reden voor hun aanwezigheid in Sliedrecht gaven ze aan even een ‘pitstop’ te maken, voordat ze ‘naar een shoot in een club gingen voor een clip op YouTube’. 

1 gedachte over “Politie houdt mannen aan met hakmes en drugs in auto”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld