Japans restaurant Oishi Fusion

Platen van voormalige bedrijfshal Delta Shipyards op watertorenterrein verwijderd

SLIEDRECHT – Met een hoogwerker zijn vrijdagmorgen 14 februari 2020 verschillende platen verwijderd van de oude hal van voormalig scheepswerf Delta Shipyards, die staat op het watertorenterrein aan de Rivierdijk. Uit voorzorg volgens Watertoren B.V. 

De hal vrijdagmorgen 14 februari 2020. Omwonenden zeggen dat de platen zijn verwijderd na klachten. Ze waren los gaan zitten na de zware storm van begin deze week. (Foto bewoner)

“Er zit bovenin glas of kunststof glas of iets dergelijks en dat zit er nu gevaarlijker bij storm dan voor de werkzaamheden”, zegt een bewoner. Ook dit weekend kan het hard gaan waaien, met name zondag. “Deze platen worden verwijderd om de storm Dennis en eventuele schade of overlast voor de omwonenden voor te zijn”, zegt woordvoerder Gelinde Groeneveld van Watertoren B.V. 

1 gedachte over “Platen van voormalige bedrijfshal Delta Shipyards op watertorenterrein verwijderd”

  1. Helaas zijn de werkzaamheden nog niet af. Laten we hopen, dat de wind van komende storm #Dennis er geen negatieve invloed op zal hebben. Ik had gehoopt dat men de klus vandaag zou hebben afgemaakt.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld