Poes Coco wordt nu al bijna drie weken vermist. Waar is ze?

SLIEDRECHT – De eigenaar van poes Coco doet alle moeite om de kat te vinden. De viervoeter wordt sinds zondag 21 maart vermist vanaf het Suze Groenewegplantsoen. 

Dit is de kat, kleur colourpoint / chocolatepoint. 

De binnenpoes is een Heilige Birmaan (kruising), dus merendeels wit met donkere uiteinden, donkere oortjes, donker gezichtje, donkere voetjes met uitzondering van achter witte teentjes, geen chip, halsbandje, blauwige oogjes. Volgens de melder is ze heel klein voor haar ras en haar witte teentjes zijn niet helemaal volledig aan alle pootjes. 

Verhuisd
De familie was net verhuisd, toen ze er vandoor ging en tot heden niet meer is teruggekomen. De eigenaar van het dier vermoedt dat Coco ergens bij iemand in huis is. “We zijn haar dagelijks aan t zoeken. Ik mis haar enorm en zou haar graag terug willen. Ze is al elf jaar onze poes, dus we snappen niet dat ze niet is teruggekomen”, zegt de eigenaar van de poes.

Oproep
Weet je waar de poes nu is? Zit de poes misschien bij jou in huis? Of weet je wat er met de kat is gebeurd? Laat het de eigenaar van de poes weten. Stuur dan een e-mail naar: (…)

Update:
De poes is dankzij de bovenstaande oproep gevonden en na drie weken herenigd met de bazin. De oproep was op sociale media vele keren gedeeld. Alleen al op Facebook ruim veertig keer.

5 gedachten over “Poes Coco wordt nu al bijna drie weken vermist. Waar is ze?”

  1. Misselijke opmerking. Als jij een dierbare verliest zullen we ook vragen of er veger en blik nodig was!!

  2. @ Sanne; Wat is dat nu voor een opmerking zeg, reageer dan gewoon niet en ga wat nuttigs doen!!

    @ Saskia, ik hoop dat jullie hem vinden. Bij ons is de kat ook richting oude huis gegaan, dus zou zeker daar in de buurt gaan kijken. Succes!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld