Platina huwelijksjubileum echtpaar Mol

SLIEDRECHT – Jan Mol (94) en Rina Mol (wordt volgende week 93) zijn 70 jaar getrouwd. Ter gelegenheid daarvan bracht burgemeester Jan de Vries (CDA) vrijdag 9 juni 2023 een bezoek aan het echtpaar. 

Het jubilerende echtpaar Jan en Rina Mol samen met burgemeester Jan de Vries. De eerste burger kwam hen feliciteren namens het gemeentebestuur. (Foto gemeente Sliedrecht)

Het stel leerde elkaar leren kennen tijdens de bevrijding van Zeeland in 1945.

Werkzame leven
Voor het werk van Mol zijn ze rond 1955 verhuisd naar Sliedrecht. Mol heeft gewerkt bij de Provinciale Staten, kantoor Lijsterweg en was betrokken bij de aanleg van wegen zoals het fietspad Baanhoekbrug en de vorige N3. Hun dochter heeft de opening van de N3 verricht. Mevrouw Mol werkte voor hun trouwen in een schoenenwinkel. Vrouwen moesten in die tijd stoppen met werken als ze trouwden. Daarna heeft ze voor het huishouden gezorgd.

Zelfstandig
Echtpaar Mol heeft twee kinderen, een zoon en een dochter. Ook inmiddels vier kleinkinderen en sinds kort een achterkleinkind. Ze zijn heel trots op hun achterkleinkind dat geboren is op Eerste Kerstdag 2022 en naar mevrouw Mol vernoemd is (Lauwerina). Wat heel bijzonder is dat echtpaar Mol nog zelfstandig woont, uiteraard met hulp van de familie en mensen uit de zorg. Ze genieten volop van hun mooie tuin. 

1 gedachte over “Platina huwelijksjubileum echtpaar Mol”

  1. Jan en Rina, van harte gefeliciteerd met jullie 70 jarig huwelijksjubileum!

    Wij hopen dat jullie nog gelukkige jaren zullen beleven!

    Hartelijke en lieve groetjes van

    Arie en Rieni Batenburg-Leenman

Plaats een reactie

*=Verplicht veld