Pink Ribbon evenement in bronbad De Lockhorst

SLIEDRECHT – Angelique de Klein organiseert zaterdag 22 september 2018 een evenement voor Pink Ribbon in de sporthal en de zwemzaal van bronbad De Lockhorst te Sliedrecht. Deze dag zal volledig in het teken staan van geld ophalen ten gunste van borstkankeronderzoek.

Om dit evenement kracht bij te zetten zal dit evenement georganiseerd worden in samenwerking met Optisport Sliedrecht en zwem- en polovereniging Door Water Fit.

In de sporthal vindt het droge gedeelte van het evenement plaats. Deze dag is er een braderie met kraampjes, een podium waar enkele optredens worden verzorgd en is er een hoekje voor de catering verzorgd door partycentrum De Lockhorst. Op het podium zal ook de prijsuitreiking van de loterij plaatsvinden.

Nationale topzwemmer
In het zwembad wordt ook het een en ander georganiseerd. Twee maal wordt een 60-minuten zwemmarathon georganiseerd, onderverdeeld in een marathon voor kinderen van 8 tot 14 jaar en één voor mensen ouder dan 14 jaar.  Tussen de twee marathons in wordt er een zwemclinic gegeven door een nationaal topzwemmer.

Loterij
De hoofdprijs van de loterij is een gloednieuwe fiets zijn (heren of dames), gesponsord door rijwielhandel Van der Aa. Naast de hoofdprijs zijn er uiteraard ook nog vele kleine prijzen te winnen. 

Doneren en aanmelden kraam
Nu alvast doneren? Dat kan op rekeningnummer NL70RABO 035.93.00.278 t.n.v. Penningmeester “Door Water Fit” onder vermelding van “donatie Pink Ribbon evenement”. Er zijn nog kraampjes te huur. Meer info? Mail dan naar pinkribbon@doorwaterfit.nl

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld