Pijnbehandelcentrum genomineerd voor TopASz Award

SLIEDRECHT – Het pijnbehandelcentrum van het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Sliedrecht, is genomineerd voor de TopASz Award. Dat bericht het ziekenhuis. 

De Sliedrechtse locatie van het ziekenhuis hoort 11 januari 2016 of de prijs naar hen gaat of één van de andere genomineerden. (Foto Albert Schweitzer ziekenhuis)

De TopASz Award, voorheen gastvrijheidsprijs, wordt uitgereikt aan een persoon of afdeling binnen het ziekenhuis die zich op bijzondere wijze inzet voor de patiënt en zijn of haar naasten. Patiënten, bezoekers en medewerkers van het Albert Schweitzer ziekenhuis kunnen afdelingen of zorgverleners voordragen voor deze prijs. De winnaar ontvangt een aandenken en mag 5000,00 euro besteden binnen de eigen werkomgeving, om de patiëntvriendelijkheid verder vorm te geven. De jaarlijkse prijs van de cliëntenraad wordt uitgereikt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op de locatie Dordwijk.

Film
De andere genomineerden zijn het Bekkenbodemcentrum (locatie Amstelwijck), alle vrijwilligers (alle locaties), polikliniek Urologie (Locatie Zwijndrecht) en afdeling Oncologie B3 (locatie Dordwijk). Vorig jaar won de afdeling Gynaecologie de prijs van 5000,00 euro en een herinneringsbeeldje. De drie zorgverleners Marjon Koman, Anja de Ruiter en Gré Baan kregen de prijs voor hun inzet voor patiënten met gynaecologische kanker. Zij hebben het geld gebruikt voor het maken van een film om deze patiëntengroep nog beter voor te bereiden op het behandeltraject en de periode daarna.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld