Pieten komen langs bij knutselende kinderen in Creatief Centrum

SLIEDRECHT – De laatste zaterdag van deze maand, zaterdag 28 november 2020, organiseert Workshops 4 Kids gezellige knutseluren, van 10.00 – 12.00 uur, van 12.30 – 14.30 uur en van 15.00 – 17.00 uur voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Van ver buiten Nederland worden Knutsel Piet en zijn vriendinnetje Bak Piet verwacht in het Creatief Centrum, Maaslaan 6. Samen met de deelnemende kinderen gaan ze kruidnootjes bakken. Elke deelnemer betaalt € 12,50. 

Terwijl het Krealokaal zich vult met de geur van heerlijke verse kruidnootjes gaan de kinderen een Piet knutselen en natuurlijk helpt Knutsel Piet de jonge kinderen een handje, want hij is reuze creatief. De kruidnootjes gaan mee in een glazen pot en Piet heeft voor alle kinderen een creatief cadeautje in zijn zak.

Natuurlijk hoort bij dit feest ook een mooie glittertattoo en een fotomomentje. Vanwege de Corona maatregelen mogen de ouders / verzorgers niet bij deze workshop aanwezig zijn.
De kinderen worden buiten door organisator Anita Rademaker opgehaald en na afloop ook weer buiten naar hun ouders / verzorgers gebracht. Voor de deelnemers is er limonade en wat lekkers. 

Tickets
Wil je tickets bestellen? Klik dan hier. Vermeld je naam, leeftijd, en wel of geen toestemming voor foto’s. Voeg tijdens het afrekenen de kortingscode WORKSHOP toe (met hoofdletters en klik dan op +), zodat er geen verzendkosten worden berekend.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld