Oishi Fusion

Personeel Verheij Integrale Groenzorg verrast met ‘hamburger drive-in’

SLIEDRECHT – Op het vernieuwde terrein van Verheij Integrale Groenzorg aan de Kweldamweg zijn medewerkers woensdagmiddag 20 mei 2020, de dag voor Hemelvaart, na thuiskomst van hun werk verrast met lekkernij vanuit een heuse ‘hamburger drive-in’. 

Na een zonnige werkdag in de aanleg en het groenonderhoud van buitenruimtes keerden de medewerkers van Verheij terug op de zaak. Rond 16.00 uur was het een drukte van belang. Vanuit de bus pakten medewerkers een versgebakken broodje hamburger aan. (Foto Verheij Integrale Groenzorg)

De hamburger drive-in was georganiseerd als waardering voor de inzet en het begrip van het personeel in de afgelopen maanden. Het buitenpersoneel van Verheij werkte zoveel mogelijk door, met een aantal noodzakelijke aanpassingen in verband met de coronacrisis. Het fysiek contact is met het kantoorpersoneel teruggebracht tot het minimum en er wordt met maximaal twee personen tegelijk in de bus gereden. De medewerkers van Verheij kregen tijdens het evenement ook een door Verheij ontwikkelde veiligheidsgids, als handvat voor vele veilige werkuren.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld