Japans restaurant Oishi Fusion

Partijen komen er niet uit na aanrijding op Stationsweg / Bonkelaarplein

SLIEDRECHT – Omdat de partijen er niet uit komen na een botsing worden getuigen gezocht van de aanrijding. Deze was dinsdag 11 februari 2020 op de Stationsweg / Bonkelaarplein. Een bestuurster kwam achteruit met haar witte auto vanaf het Bonkelaarplein, toen ze een andere auto raakte die stilstond.

Dit is een foto van de situatie van dat moment. (Foto bestuurster rode auto)

Een vrouw stond rond 17.10 uur stil met haar rode Alfa Romeo Mito op de Stationsweg ter hoogte van de Rabobank. Uit de in/uitrit van het Bonkelaarplein kwam een witte Mini achteruit gereden. De vrouw in de rode auto zag de aanrijding aan komen, want ze kon geen kant uit. De vrouw in de mini ontkent schuldig te zijn.

Getuigen
Omdat de partijen er niet uit komen, worden getuigen gezocht. Die kunnen zich per e-mail melden: jacquelineharinck@gmail.com

10 gedachten over “Partijen komen er niet uit na aanrijding op Stationsweg / Bonkelaarplein”

 1. Lijkt me niet zo moeilijk als je achteruit rijdt en bovendien uit een uitrit komt.
  Dan heb je nooit voorrang.

 2. Ik sluit me aan bij in de andere personen achteruit rijden is een bijzondere verichting sls het persoon in de witte mini dat niet meer is ze geen rijbewijs waard of even opnieuw leren rijden of anders stoppen met rijden want zo ben je gevaar op de weg

 3. Getuigen zijn helemaal niet nodig. Witte auto rijdt achteruit en is per definitie fout. Dit moet wel duidelijk op het schadeformulier staan.

 4. Ik zou deze vrouw van de witte auto aanraden: ga verkeersles nemen!
  Dan wordt u duidelijk dat alle verkeer dat achteruitrijdt goed fout zit.
  Doen hoor!

 5. Als je dit doorstuurt naar de verzekering dan komen die er toch wel uit lijkt me. Je kunt toch niet zomaar achteruit gaan rijden als er iemand staat die geen kant uit kan!

 6. Is de vrouw in de mini blond zeker als je achteruit rijdt en je veroorzaakt een botsing of de rode auto nou rijdt of niet de witte is te allen tijde schuldig, want zij maakt een bijzondere manoeuvre zij had de rode auto voor moeten laten gaan. Heel simpel!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld