OWS’88 sluit seizoen af met finaleavond in sporthal De Basis

SLIEDRECHT – De zaalvoetballers van OWS’88 sluiten vrijdag 26 mei 2023 het seizoen 2022-2023 af met een finaleavond in sporthal De Basis. Vier ploegen strijden op die avond vanaf 19.00 uur om de felbegeerde Sliedrechtse beker. Na afloop is er een prijsuitreiking, rond 20.30 uur en wordt er geproost op het afgelopen seizoen.

Van begin september tot nu zijn er tal van wedstrijden afgewerkt door de teams van de Sliedrechtse zaalvoetbalvereniging OWS’88. Het slotakkoord van dit seizoen wordt gegeven in sporthal De Basis. (Foto OWS’88)

Normaal gesproken een volleybaltempel, maar op vrijdagavond 26 mei het strijdtoneel van vier ploegen die nog in de race zijn om de Sliedrechtse beker te winnen. Atenta Belastingadvies, VVST, Kalsooni Zorg en Maqqie nemen het tegen elkaar op.

Andere sporthal
De teams spelen niet in hun vertrouwde sporthal De Lockhorst, maar in sporthal De Basis. En niet alleen de zaal, maar ook de opzet van de finaleavond is anders. Er is deze keer geen knock-outsysteem, maar een poulesysteem. Dat betekent dat alle teams één keer tegen elkaar zullen spelen. De ploeg die na drie speelrondes de meeste punten heeft, mag de felbegeerde beker omhoog houden. Alle duels duren slechts vijftien minuten, dus het belooft een waar spektakel te worden.

Dat geldt voor zaalvoetbalteams die al zijn uitgeschakeld in de Sliedrechtse beker, maar ook voor toeschouwers die het leuk vinden om naar een avondje zaalvoetbal te kijken. Na afloop vindt in sportcafé ’t Bankie de prijsuitreiking plaats. Daar ontvangt de winnaar van de finaleavond de Sliedrechtse beker. Verder worden de nummers één, twee en drie van de competities in het zonnetje gezet én ontvangen de topscorers van de competities hun gouden schoen. Als het eremetaal is uitgereikt, wordt er in ’t Bankie geproost op het afgelopen seizoen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld