INGEZONDEN BRIEF: Geen Tuinfeest Elektra dit jaar

(Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Beste bezoeker,

Zoals je vast wel weet is er een grote verbouwing gaande in ons gebouw aan de Stationsweg te Sliedrecht. Het hele gebouw wordt van het dak tot de kelder aangepakt. Er is inmiddels een hoop veranderd aan het pand. Zo is een nieuwe glazen pui voor het nieuwe trappenhuis geplaatst waardoor meer zonlicht naar binnen valt en wordt binnenkort een lift geïnstalleerd voor een makkelijkere toegang.

Verder is een geheel nieuw luchtreinigingssysteem geplaatst dat zorgt voor een betere luchtkwaliteit in de ruimtes en zijn zonnepanelen op de nieuwe dakpannen geïnstalleerd. Van verschillende kleine ruimtes zijn grotere ruimtes gemaakt waardoor deze functioneler zijn. Het eetcafé wordt in zijn geheel aangepakt. Ook aan het nieuwe interieur zal veel aandacht worden besteed. Zo komt er een gloednieuwe bar in de barruimte beneden en tevens in de inloopruimte. Nieuwe vloeren, ramen en kleuren op de wanden maken het geheel af.

Gezien het vele werk dat nog in het pand moet gebeuren, hebben we het besluit moeten nemen dat Tuinfeest helaas niet door kan gaan dit jaar.

Maar wees niet getreurd er komen nog heel veel andere leuke feesten aan die je zeker niet wil missen. Denk hierbij aan De Bluesnacht en Tuinfeest Indoor. Dus nog even geduld over een paar maanden hebben we een fantastisch, spiksplinternieuw pand waar de jongeren en culturele- en maatschappelijke sector van Sliedrecht veelvuldig gebruik van kunnen maken.

Meer informatie over de opening volgt nog en we hopen jullie weer snel te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,
Bestuur SOJS en Popodium Elektra
Jordi Melkert
Allround Jongerenwerker

3 gedachten over “INGEZONDEN BRIEF: Geen Tuinfeest Elektra dit jaar”

  1. Snap wel dat het tuinfeest na 24.00 uur naar binnen moest (want dan wordt het zondag en binnen kan nu even niet), maar als het feest eerder begint, is dat toch gewoon te doen buiten?
    En als de verbouwing nu zo lang moet duren, ingerijpend snap ik wel, waarom dan niet voor één keer een uitzondering na twaalven? Nou ja, het zal wel aan mij liggen.

  2. Ik ken het pand nog als de “Rosmolen” en heb er goede herinneringen aan. De flipperkasten, de tijd dat Supersister optrad in het gebouw wat nu van Crescendo is en onze band in het voorprogramma speelde…
    Waar blijft de tijd.
    Goede herinneringen allemaal.

  3. Is dit ook n leuke bar en eetcafé toegankelijk voor iedereen jong en oud?? Britse pub?? Leuk idee!!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld