Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Overwegend tevreden reacties bij inloopbijeenkomst Middenveer

SLIEDRECHT – Maandag 1 juli 2019 gaat Verheij Infra B.V. daadwerkelijk aan de slag met de straten in wijk Middenveer. “De hele wijk wordt aangepakt. Op enkele plaatsen moet de straat een halve meter omhoog. Daar kunnen mensen nu niet in hun garagebox komen”, vertelt werkvoorbereider Cornelis Breen van Verheij Infra B.V. en verantwoordelijk voor dit project. Naast ophoging vindt er een herinrichting plaats. 

Door de bewoners van de wijk kon worden overlegd met Verheij Infra B.V., vragen worden gesteld en de tekening worden bekeken. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Het uitvoeringsteam van Verheij gaf donderdagavond 27 juni 2018 een toelichting op de plannen tijdens een inloopavond in het Griendencollege. Het werk dat maandag begint, duurt tot half maart 2020. 

Tekst gaat verder onder tweet.

Tuin
De weg wordt opgehoogd in opdracht van de gemeente Sliedrecht. De tuin bij de woning is grotendeels de verantwoordelijkheid van de bewoners, want ook die zou moeten worden opgehoogd. Breen: “De eerste meter van het privé-eigendom is voor onze verantwoordelijkheid. In de wijk komen nieuwe bomen terug en zogeheten groen vakken. Dat moet de snelheid voor automobilisten eruit halen.” Uit de wijk verdwijnen ruim vijftig ‘volwassen’ bomen. Die komen niet terug. 

Workshop
De kinderen van de wijk zijn woensdag 3 juli 2019 welkom bij een workshop ‘Zie jij mij? Dan zie ik jou!’. De workshop begint om 14.00 uur aan de Erasmusplaats en duurt een uur. Tijdens de workshop informeert Verheij de kinderen over de veiligheid in de wijk tijdens de werkzaamheden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld