DJ’s doen afterparty’s op vrijdag- en zaterdagavond in The Moonshine

SLIEDRECHT – Het Baggerfestival staat op de agenda dit weekend en dat betekent uiteraard feesten in muziekcafé The Moonshine, Stationsweg 3. “Net als twee jaar geleden knallen we ook dit jaar weer vol door met onze afterparty’s op zowel de vrijdag 28 juni 2019 als de zaterdag 29 juni 2019. The Moonshine: “We gaan ook nog eens langer door dan anders.” De toegang is zoals altijd gratis.

DJ Chris staat vrijdagavond in uitgaansgelegenheid The Moonshine. 

Als vrijdag op het Dr. Langeveldplein “This is Beethoven” nog maar eens in de herhaling gaat, kruipt in The Moonshine vanaf 23.00 uur DJ Chris achter de knoppen. Met zijn bijna onuitputtelijke collectie wist hij The Moonshine al vele malen op zijn kop te zetten. Als DJ van de ouwe stempel met decenia aan ervaring laat hij de sfeer zijn platenkeuze bepalen en wisselt hij de grootste hits moeiteloos af met zijn inmiddels bekende guilty pleasures. “Nooit voorspelbaar, altijd een feest en dus de perfecte afsluiter van Baggerfestival op vrijdag!”, aldus The Moonshine.

DJ Riverside
Net als op de vrijdag knal The Moonshine ook zaterdag 29 juni 2019 stevig door met deel twee van de Baggerfestival afterparty’s. Vanaf 23.00 uur is het wederom volle bak partytime met niemand minder dan DJ Riverside, alias Ronald Maaskant, en zijn stortvloed aan klappers uit de ’80’s tot ’00’s. The Moonshine: “Stilstaan is geen optie als de groovy beats, vette stampers en geweldige vergeten, maar oh zo vette classics je om de oren gieren. Beter kun je het Baggerfestival echt niet afsluiten!”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld