Oud-wethouders Vat en Goverde overhandigen cheque aan voedselbank

SLIEDRECHT – Oud-wethouders van de gemeente Sliedrecht Piet Vat en Ed Goverde hebben vrijdagmiddag 17 juni 2022 een cheque van € 2.320,– overhandigd aan Voedselbank Sliedrecht. Het bedrag bestaat uit financiële donaties van inwoners aan de vertrekkende wethouders en een persoonlijke gift van de oud-bestuurders.

De overhandiging van de gift door de voormalige wethouders aan Voedselbank Sliedrecht met v.l.n.r.: Ed Goverde, Piet Vat, Bas Groenendijk (voorzitter Voedselbank) en Gerda de Jong (secretaris Voedselbank). (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tot vandaag was er nog geld binnengekomen, vandaar de aanpassing met een plakbriefje op de cheque. Ed Goverde overhandigde ook een aantal kaartjes van Optisport Sliedrecht, die recht geven op een gratis bezoek van het zwembad. De beide wethouders kregen een rondleiding (Goverde was er nog nooit geweest – red.). Na de gift waren de heren niet meteen weg. Ze spraken nog even na over de gift en hun tijd als bestuurder in Sliedrecht.

1 gedachte over “Oud-wethouders Vat en Goverde overhandigen cheque aan voedselbank”

  1. Goede zaak. Mooi gebaar. Nu er geschreeuwd wordt voor personeel wordt het nu eens tijd dat de klanten van de voedselbank gaan werken. Al jaren lopen er dezelfde “Klanten”.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld