Oud-raadslid Venis opgenomen in ziekenhuis met corona

SLIEDRECHT / DORDRECHT – Oud-raadslid Gerrit Venis was dinsdagavond 26 januari 2021 te zien in een reportage van het televisieprogramma Eenvandaag (AVROTROS). Hij ligt sinds donderdag 21 januari 2021 in het ziekenhuis met corona. 

Jaren heeft Gerrit Venis zich ‘bemoeid’ met het Sliedrechtse gemeentebestuur? Venis: “Als mijn berekening een beetje klopt, dan heb ik me 31 jaar en 11 maanden ‘bemoeid’ met het gemeentebestuur. Ik vermoed, maar weet het niet zeker, daarmee het langst zittend gemeenteraadslid in ons dorp te zijn.” (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Venis stond dinsdagavond online krant Sliedrecht24 te woord en stond publicatie toe. “Ik kreeg het donderdagavond – na een positieve test – erg benauwd. Over een klein stukje lopen naar de wc deed ik twintig minuten bij wijze van spreken”, zegt Venis, die verblijft in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Nog altijd heeft hij het erg benauwd. Venis wordt voorlopig gehouden voor herstel. 

10 gedachten over “Oud-raadslid Venis opgenomen in ziekenhuis met corona”

 1. Ook van ons veel sterkte Gerrit en Ineke! Ook kinderen en kleinkinderen, hopend dat de rest de dans mag ONTSPRINGEN! Beterschap!

 2. Gerrit, juist nu je wat meer wilde gaan genieten van je vrije tijd wordt je geveld door het Coronavirus waardoor je ernstig ziek bent geworden. Sterkte om alles te verwerken en ik wens je toe dat je weer helemaal mag herstellen en weer mag genieten van alle dingen die het leven zo mooi kan maken en dat kan zeker ook buiten de politiek.

 3. Niet zo mooi Gerrit. Ik zag je op TV. Hopelijk mag je snel thuis herstellen.
  Hopelijk is Ineke de dans ontsprongen. Veel beterschap.
  Groetjes Alie Kroon.

 4. Dat is schrikken zeg. Hou vol Gerrit. Hopelijk ben je snel weer hersteld en kun je lekker naar huis. Beterschap

 5. Beste Ineke en Gerrit.
  Waarom was het toch zo stil rondom Gerrit Venis?
  Nu begrijp ik het Hou Vol dan krijgen wij het samen onder controle.
  Zorg in de toekomst weer voor veel gespreksstof en uitleg meningsverschillen en eventuele onthullingen van en over de Gemeente Sliedrecht en zijn inwoners en Partijen.
  Tot slot nogmaals hou vol Gijs

 6. Poeh, sterkte Gerrit, maar ook zijn gezin uiteraard.
  Ik weet heel goed wat je moet doorstaan.

 7. Pfff, Gerrit (en Ineke), dat is wel schrikken!
  Veel sterkte in deze toch wel spannende tijd, wordt weer snel beter, enneh . . . . “volhouden hoor”!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld