Oud-brandweercommandant Van der Aa overleden

SLIEDRECHT – Oud-commandant van Brandweer Sliedrecht en ereburger Karel van der Aa is overleden. Dat bericht Brandweer Sliedrecht zaterdagavond 17 augustus 2019 op sociale media. Van der Aa was eerst als manschap actief en later jaren commandant bij het vrijwilligerskorps. 

Hij was eigenaar van een tweewielerzaak aan de Rivierdijk en deed het werk van brandweercommandant er altijd bij. Karel van der Aa nam de zaak in 1965 over van Dubbeldam. De rijwielzaak, waarin zijn familie nu actief is, is vanwege zomervakantie gesloten. De redactie van Sliedrecht24 heeft zondag nog wel geprobeerd de familie te bereiken, maar dat is niet gelukt. 

14 gedachten over “Oud-brandweercommandant Van der Aa overleden”

 1. Ik ben het met de mensen eens. Mijn vader was een vooraanstaand lid van de brandweer. Iedereen die bij ons van het dorp komt, weet dit. Wij hebben zelf de brandweer ingelicht en je kan rustig aannemen dat deze organisatie niet roekeloos berichten verspreid. Graag willen wij ook rust.

 2. Familie van Karel van der Aa. Van harte gecondoleerd met het verlies.
  Het raakt mij diep.
  Karel, rust in vrede!

 3. Ach wat een triest bericht…zovaak bij Karel (en broer) geweest en altijd opgeruimd en goede adviezen. Sterkte voor allen die erbij zijn betrokken…

 4. Beste Dennis,

  Omdat wij geen clubblad zijn, maar een online krant. Als journalisten checken we ALLES voor iets online komt.
  Zeker als het een overlijden betreft, dan hebben doorgaans eerst contact met de familie en daarna plaatsen we het artikel.
  En daar is niets mis mee.

 5. Helemaal met Sanne met of zonder achternaam eens en wtf waarom zou je de familie moeten bellen als de brandweer het al bevestigd heeft. Die hebben echt wel wat anders aan hun hoofd nu!

  Vooral gecondoleerd en veel sterkte gewenst aan de nabestaanden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld