Orthopedisch chirurg en fysiotherapeut houden lezing over gewrichtsslijtage

GORINCHEM / SLIEDRECHT – Rivas ledenorganisatie organiseert maandag 20 september 2021 een informatieavond  in het Grand Café van Het Gasthuis aan Banneweg 61 in Gorinchem over gewrichtsslijtage. De bijeenkomst is van 19.30 – 21.30 uur. Dat maakt de Rivas Zorggroep maandag 16 augustus 2021 bekend.

Orthopedisch chirurg Marjolijn Henket is één van de mensen, die een lezing geeft over gewrichtsslijtage. (Foto Rivas Zorggroep)

Orthopedisch chirurg Marjolijn Henket en fysiotherapeut Annemart van Rijssel zijn werkzaam in het Beatrixziekenhuis. Zij geven antwoord op de vele vragen die rondom deze aandoening leven.

Vragen stellen
Deelnemers leren wat gewrichtsslijtage eigenlijk is, wat de gevolgen en behandelmogelijkheden zijn en hoe zij het beste om kunnen gaan met gewrichtsslijtage. Ook krijgen deelnemers volop de gelegenheid om aanvullende vragen te stellen aan de zorgprofessionals.

Kosten en aanmelden
Deelname is gratis voor leden van Rivas. Niet-leden betalen € 5,– p.p. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van Rivas ledenorganisatie

Plaats een reactie

*=Verplicht veld