Organisatoren beginnen voorbereiding Secret Santa 2023; aanmelden kan vanaf nu

SLIEDRECHT – Net voor kerst Secret Santa aan de deur. Het gaat ook dit jaar gebeuren bij een aantal families en alleenstaanden! Voor de tiende keer zijn de organisatoren achter dit Sliedrechts verrassingsfeest begonnen met de voorbereiding. Ook al lijkt het nu begin oktober nog ver weg.

Secret Santa is sinds 2014 in Sliedrecht een groot succes! Honderden gezinnen en personen zijn sinds 2014 verrast met een mooi persoonlijk kerstpakket. Honderden hartverwarmende reacties kregen de organisatoren net als honderden verbaasde, blije en emotionele blikken. 

Het lijkt misschien nog ver weg, maar voor ons team beginnen de voorbereidingen alweer voor de 10e editie van Secret Santa! “We hadden nooit durven dromen dat dit zo’n succes zou worden!”, zegt Nicole Boer, één van de aanjagers achter Secret Santa. Ze hoopt dat ook dit jaar weer veel mensen mee gaan ondersteunen. Boer denkt dat het helaas nog harder nodig is, dan voorgaande jaren. Boer: “Wil je iets extra’s doen voor een dorpsbewoner, hetzij alleenstaand, echtpaar of gezin? Mail ons! Daarbij geef je aan wat de voorkeur heeft; alleenstaande, echtpaar, gezin, klein of groot of voorkeur kleine kinderen. Wij zorgen dan dat je op de juiste manier gekoppeld wordt als Secret Santa.”

Aanmelden
Weet je iemand (alleenstaande, echtpaar of gezin) die wel iets extra’s kan gebruiken tijdens de kerstdagen? Geef aan waarom je vindt dat zij iets extra’s verdienen. Mail de organisatie. Je krijgt daarna een e-mail met vragen over diegene, zoals naam, adres en leeftijd en eventuele hobby’s. “Alleen op die manier kunnen wij deze mensen bereiken. U mag uiteraard meerdere mensen aanmelden. Als wij voldoende Santa’s hebben, dan worden alle aanvragen gehonoreerd. Eind november 2023 ontvang je de e-mail met informatie over de alleenstaande en/of echtpaar/gezin.”, zegt Boer. De aanmelding kan naar het e-mailadres: sliedrechtsecretsanta@gmail.com

Plaats een reactie

*=Verplicht veld