Bouwbedrijf Visser viert 100-jarig bestaan met familie, personeel en relaties

SLIEDRECHT – Klanten en leveranciers zijn vrijdag 6 oktober 2023 aanwezig bij de viering van het 100-jarig bestaan van Bouwbedrijf Visser aan Industrieweg 45. Ook familieleden en het personeel van de onderneming zijn op de feestavond aanwezig. 

Vrijdagmiddag gingen v.l.n.r. Paul Visser, Bas Visser, Miranda Visser en Peter Visser op de foto voor online krant Sliedrecht24. Bas Visser overhandigde het boek, dat hij heeft geschreven. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Begin september is het 100-jarig bestaan al met het hele personeel en hun partners gevierd met een paar gezellige dagen in Brugge. Vrijdag 6 oktober 2023 is de feestavond. 

Tekst gaat verder onder foto.

Geen Hofleverancier
Bouwbedrijf Visser is vooral in Sliedrecht en omstreken actief. Mede dankzij de vele trouwe klanten is de 100-jarige nog steeds een bruisende onderneming. Ter gelegenheid van dit heugelijke feit heeft oud-directeur Bas Visser – samen met Suzanne Hendriks – het boek ‘Geschiedenis van een 100-jarige’ geschreven. Visser schrijft: “In de aanloop naar het 100-jarig bestaan zijn er vele archieven nagetrokken op zoek naar definitief bewijs over het ontstaan van het bedrijf. Helaas is er alleen indirect bewijs, spijtig genoeg is dit niet voldoende voor de aanvraag Hofleverancier. Wij voeren echter wel al 35 jaar alle voorkomende werkzaamheden uit bij Hof van Sliedrecht dus wij beschouwen onszelf wel als zodanig”, grapt Bas Visser. Inmiddels leidt de vierde generatie het bouwbedrijf.

2 gedachten over “Bouwbedrijf Visser viert 100-jarig bestaan met familie, personeel en relaties”

  1. Gefeliciteerd Fam. Visser met het 100-jarige jubileum van jullie familiebedrijf. En Bas, ik heb nooit geweten, dat er bij jou ook nog schrijverstalent zat. Leuk om te vernemen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld