Organisaties en vrijwilligers gezocht voor NL Doet

SLIEDRECHT – Maatschappelijke organisaties uit Sliedrecht en hun vrijwilligers kunnen zich bij Stichting Welzijnswerk Sliedrecht aanmelden voor de actie NL Doet, vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018. Het Vrijwilligerspunt is intermediar voor NL Doet en kan u adviseren bij het bedenken en de organisatie van een klus. Het gaat om klussen en activiteiten, die belangrijk zijn maar waar de mankracht voor ontbreekt.

In maart 2017 deed het college van B & W mee met NL Doet. 

Het kan gaan om het opknappen van een gebouw, repareren van speelgoed, lenteklaar maken van een moestuin of een lunch organiseren voor eenzame buurtbewoners. Voor dat soort klussen organiseert het Oranje Fonds ook dit jaar weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. 

Financiële bijdrage en gratis promotie
Het Oranje Fonds heeft in totaal € 2 miljoen beschikbaar als bijdrage voor materialen, entreebewijzen en catering. Je kunt tot dinsdag 30 januari 2018 maximaal € 400,= per locatie aanvragen. Doe snel een aanvraag, want op=op. Op nldoet.nl lees je de voorwaarden en vind je het aanvraagformulier. Iedere organisatie krijgt begin maart het NLdoet promotiepakket. 

Informatie
Wil meer wilt weten, mag een e-mail sturen aan Charlotte Brouwer (Welzijnswerk),  c.brouwer@welzijnswerksliedrecht.nl

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld