Optisport wint aanbesteding bronbad De Lockhorst

SLIEDRECHT –  Optisport is ook de komende vijf jaar de exploitant van bronbad De Lockhorst en Optisport gaat in het zwembad flink investeren. Dat is de uitkomst van de aanbestedingsprocedure, waarbij is gekeken welke partij de beste plannen had. Optisport Exploitaties B.V. kwam als beste uit de bus en heeft deze opdracht voor de komende vijf jaar in de wacht gesleept met een optie tot
verlenging van nog eens vijf jaar. Dat maakt donderdag 8 november 2018 de gemeente Sliedrecht bekend. 

Uit de beoordeling is gebleken dat Optisport Exploitaties B.V. kwalitatief gezien het beste plan heeft ingediend en de laagste inschrijfprijs had. (© Foto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Drie partijen namen deel aan de aanbestedingsprocedure. Twee partijen kwamen volgens de gemeente Sliedrecht tot een daadwerkelijke inschrijving en brachten een offerte uit. Beide inschrijvingen zijn onder toezicht van Bureau Inkoop van het Servicecentrum Drechtsteden beoordeeld.

Hoge scores
Optisport heeft in zijn inschrijving aangegeven op korte termijn fors te gaan investeren in de upgrading van het zwembad. Zo wordt bijvoorbeeld de glijbaan omgebouwd naar een interactieve glijbaan met LED-displays, verlichting en geluidseffecten en wordt er een scorebord met tijdregistratie aan toegevoegd. Ook zal worden geïnvesteerd in nieuwe beplantingen en decoratieve elementen, de geluidsinstallatie, een beamer en een verruiming van het activiteitenaanbod. Bovendien toonde Optisport de meeste ambitie om de bezoekersaantallen te laten groeien.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld